tiistai 7. toukokuuta 2013

Sitä todella todella haluan


Uskon ihmisten tulevan elämään syystä ja muuttaakseen elämän suuntaa. Asiat eivät ehkä ole menneet suunnitellusti, mutta harva asia menee tiettyjen odotusten mukaisesti. Ihan tarkalleen ottaen elämäni sai vahvan sysäyksen lauantaina, koska näin itseni todella vahvana. Sain uuden sanan päähäni, uuden tavoitteen ja päästin irti Venäjästä.

Näin lainatakseni life coach –valmentaja Anthony Robbinsin hienoa elämänohjetta: What are you really after?

Joka päivä kirjoitan tavoitteita paperille ja mietin askeleita kohti suurempaa tavoitettani. Kaikki lähtee jostain liikkeelle, joten sovin tapaamisia, venäjän suhteen laitan itseni epämukaviin kielitilanteisiin ja luovun kirjoitusvastuusta asteittain.

Saavuttaakseni suuren tavoitteen googlailin viikonloppuna aivan hulluna löytääkseni sopivan kielikurssin syksylle. Keskiarvoni ei ehkä riitä päästäkseni haluamaani maisterin ohjelmaan, mutta aion korvata sen puutteen hyvällä kielitaidolla. Ja lopulta löysin sopivan kielikurssin Helsingistä ja jopa sopivaan hintaan. Se tosin oli hieman epätodellinen hetki, mutta odotan suurella mielenkiinnolla ensi syksyn kieliopintoja.

Tiedän kuvioideni olevan aivan erilaiset syksyllä ja olen hiljalleen aloittanut monen projektin jättämisen. Tiedän jättäväni vahvan pohjan kasvulle ja uusille ajatuksille. Pidän aina lupaukseni ja TIR:in suhteen olen saanut osallistua unelmani elämiseen ja rakentamiseen. 

Tiedän ylittäneeni itseni monella tavalla, mutta on vielä paljon ylitettävää ennen paikan luovuttamista. Olen jo nyt saavuttanut omia tavoitteitani, oppinut uusia asioita ja tavannut elämääni vaikuttaneita ihmisiä. Kuulin viimeisimmän Viikon vieras – juttuni olleen lämmin ja se on varmasti hienoimpia kuulemiani kommentteja.

Aivan älyttömän rikkaan kevään jälkeen, kesällä on paineita laittaa paremmaksi.